LariPro Oy

Tervetuloa kotisivuilleni!

LariPro on loppuvuodesta 2010 perustettu äänityöasemien ja -järjestelmien suunnitteluun, asennukseen, ylläpitoon ja koulutukseen sekä dokumentointiin erikoistunut yritys.

Osaamiseeni kattaa projektien hallinta-, suunnittelu-, dokumentointi-, ohjelmointi-, asennus- ja koulutuspalvelut niin Post Production- kuin musiikkistudioissa, teattereissa ja oppilaitoksissa.

Olen ollut mukana useissa maamme merkittävimpiin kuuluvissa kohteissa. Teen työni yli 20 vuoden ammattitaidolla ja huolellisesti käyttäen alalle vakiintuneita asennustapoja ja standardeja. Tarvittaessa tunnen useita alalla toimivia freelancer-asentajia, joiden kanssa olen tehyt yhteistyötä jo pitkään.

Olen erikoistunut Macintosh-pohjaisiin Avid Pro Tools - työasemiin sekä niiden ulkopuolisiin laitteistoihin ja lisäohjelmistoihin.

Toimin yhteistyössä kaikkien alan maahantuojien kanssa, joten halutessasi saat minulta myös tarvittavat laitteet ja ohjelmistot. Tuon myös itse maahan joitakin laitteita ja ohjelmistoja joita ei maahantuojien kautta ole saatavilla. Lisäksi voin toimittaa tarvittavat liittimet, kaapelit, jne.